browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Day 8, zonday 11 March,

Posted by on 22 juni 2018

Het probleem met de vriezer is nog niet opgelost, hoewel vriezer, we hebben een spanningsverlies tussen de hoofdzekeringen en het instrumentenpaneel wat ik nog niet kan traceren, het zijn 2 kabels die vlgs mij ononderbroken naar het instrumentenpaneel lopen, maar vooralsnog hebben de vriezer, de koelkast en de marifoon het eerste last daarvan en dat zijn toch ook vrij essentiële apparaten. Ik vermoed corrosie op de connectors van de hoofdkabels maar kan nu niets loshalen, alle apparatuur hangt daarachter tot aan de stuurautomaat aan toe en aangezien we vannacht of morgenvroeg binnenlopen kan dat nog wel even wachten. Een kwestie van 4 x per dag de motor draaien zodat alles op temperatuur blijft. Asha heeft handwasje gedaan en lekker gedouched, watermaker draait voor de laatste keer voorlopig.

Sealife: De vliegen zijn weer terug,  we houden de vitrages maar voor de slaaphutten. Een klein zwart vogeltje, schijnbaar niet goed geluisterd of eigenwijs, 3 vliegende vissen aan dek en 2 inktvisjes.

Comments are closed.