browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gambia, Friday 16 March,

Posted by on 22 juni 2018

Momenteel varen we upriver de Gambia. Problemen met de koelkast en vriezer zijn opgelost door nieuwe zwaardere kabels te trekken vanaf de schakelaars naar het instrumentenpaneel en ook naar de vriezer, het was even zoeken hier in Afrika maar heb e uiteindelijk gevonden. Rob heeft mij geholpen de kabels door te trekken.

Het datakaartje wat we hadden gekocht voor internet bleek niet te werken. We hadden deze op  straat gekocht , genoeg stalletjes maar je moet ze kopen bij een officieel kantoor en direct  registreren. 17 euro weg en een wijze les geleerd.

Het probleem met de lekkage is nog niet opgelost, dat doen we onderweg of als we terug zijn, we zijn te druk geweest met kabels trekken. Nu ontspannen. We hebben de eerste avond gezellig op de Happy Hour doorgebracht , toen een avondje in  de Lodge, daarna een avondje uit, we hadden wat te vieren want waren 15 jaar samen en toevallig ook Fred en Carolien die 10  jaar samen waren. Gisteren een avondje bij ons aan boord en vanavond rust op eigen boot  voor anker upriver.

Comments are closed.